Phone:0700 17 724

Download

Diamoniu Fosfat (DAP)





Diamoniu fosfat (DAP sau diamofos) este un un produs complex sub forma de granule de calitatе superioara. Potrivit pentru fertilizarea inainte de plantarea sau insamantarea culturilor de primavera si de iarna in conditii de irigare. Potrivit pentru fertilizarea solurilor bogate in Kaliu. Contine 18% Azot (N) si 46% oxid de fosfor (P₂O₅) sau in total 64% substanta activa.

Produsul este fabricat de catre “Agropolychim” SA , orasul Devnya si este oferit in pungi de plastic si polipropilena in cantitati diferite - 50 kg si 500 kg.

Intreaba despre acest produs

Nume:
Email:
Telefon:
Locul de livrare:
Cantitatea de produs:
2 + 2 = *