Phone:0700 17 724

Download

Monofosfat de Amoniu (MAP)





Monofosfatul de amoniu (MAP sau amofos) este un ingrasamant mineral complex, cu o concentratie inalta, fara balast si solubil in apa. Acest produs de calitate patrunde usor in sol, nu este higroscopic si este sub forma de granule cu dimensiuni egale fiind usor dispersat pe suprafata solului. 

Contine 11% azot (N) si 52% oxid de fosfor (P₂O₅) sau in total 63% substanta activa. Monofosfatul de amoniu este cu cel mai inalt grad de solubilitate in apa P₂O₅ (min. 52%) printre ingrasamintele din fosfor.

Produsul este fabricat de catre “Agropolihim” SA, orasul Devnya si este oferit in pungi de plastic si polipropilena in cantitati diferite - 50 kg si 500 kg.

Intreaba despre acest produs

Nume:
Email:
Telefon:
Locul de livrare:
Cantitatea de produs:
2 + 2 = *