ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ ОТ AGRO.EXPERTS
ТЕЧЕН АЗОТЕН ТОР (UAN)
ЛОГИСТИЧНИ РЕШЕНИЯ ОТ AGRO.EXPERTS
ВИДОВЕ ТОРЕНЕ И ПОЛЗИ
ТЕХНОЛОГИИ НА ТОРЕНЕ С ТЕЧНИ ТОРОВЕ

ЗА АГРО.ЕКСПЕРТС

Агро.Експертс ви предлага решения за още по-висока земеделска продуктивност, съобразени с изискванията за здравословно хранене на хора и животни и с отговорността за съхраняване на природата. От нас можете да получите както професионални агрономически услуги, така и висококачествени течни и гранулирани торове на изключителни цени.

Агро.Експертс ООД е търговска компания, основана през 2009 година в град Варна. Основната ни дейност е доставки на минерални торове и изготвяне на индивидуални рецепти за употребата им. Разположени сме в близост до следните стратегически обекти – жп гара, пристанище и митница Варна. Екипът ни се състои от млади, енергични и мотивирани хора, които дават всичко от себе си да Ви бъдат полезни. Имаме възможност за изработка на поръчков специализиран тор с високо съдържание на определени макро и микроелементи в зависимост от степента на запасеност на почвата с хранителни вещества, за да задоволи най-пълно и точно изискванията на всеки земеделски производител за балансирано торене на различни видове култури.

С КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?

Ние съдействаме за развитието на по-модерно земеделие и култура на торене, като по този начин повишаваме възвръщаемостта на вложените от вас средства.

Изградените партньорства с директни производители на торови продукти ни позволяват да реагираме ефективно на заявки за продукти и запитвания за информация, както и да постигаме оптимални цени и срокове за доставка.

Предлагаме едни от най-ниските цени на пазара и осигуряваме високо качество и максимално добри условия.

За да улесняваме контактите си с клиенти и доставянето на поръчаните от тях продукти, офисът ни има стратегическо разположение в близост до жп гарата, пристанището и митницата на град Варна.

КАК ПОСТИГАМЕ ТОВА?

ЧРЕЗ ЕФЕКТИВНА ДИСТРИБУЦИОННА МРЕЖА
В СЪТРУДНИЧЕСТВО С НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ И ЦЕНИ
ЧРЕЗ СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ С ИНСТИТУТИ И СПЕЦИАЛИСТИ
С ПРЕДЛАГАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ АГРОНОМИЧЕСКИ УСЛУГИ

ЗА ЕКИПА

Екипът на Агро.експертс се състои от млади и мотивирани хора, с висока квалификация и много енергия. Споделяме опит и знания както с дългогодишни агрономи, така с бъдещи – от години работим по стажантска програма със студенти по специалност „Агрономство“ към Технически университет – Варна.

ЗА ПОДХОДА

В работата си прилагаме персонален подход към всяка заявка и контакт. Това включва детайлно запознаване със специфичната информация за всяко отделно стопанство или полигон с цел постигане на най-точни предписания за продукти и дейности за обогатяване на почвата и за увеличаване на продуктивността й.
Стремежът ни е да постигаме точната информация за запознаване на селскостопанския производител с възможностите за повишаване на количеството и качеството на добивите без загуби и замърсяване на околната среда.
Имаме и възможност за изработка на поръчков специализиран тор с високо съдържание на определени макро- и микроелементи в зависимост от степента на запасеност на почвата с хранителни вещества, за да задоволи най-пълно и точно изискванията на всеки земеделски производител за балансирано торене на различни видове култури.