ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ ОТ AGRO.EXPERTS
ТЕЧЕН АЗОТЕН ТОР (UAN)
ЛОГИСТИЧНИ РЕШЕНИЯ ОТ AGRO.EXPERTS
ВИДОВЕ ТОРЕНЕ И ПОЛЗИ
ТЕХНОЛОГИИ НА ТОРЕНЕ С ТЕЧНИ ТОРОВЕ
Калиев Тиосулфат (KTS)
Запитай за този продукт

Калиевият тиосулфат представлява бистър течен тор с високо съдържание на калий и сяра. Благодарение на своята висока разтворимост, KTS е идеален за прилагане чрез напояване, като това позволява на производителите ефективно да управляват хранителните изисквания на културите за максимална производителност. Калият действа като транспортна система, като пренася въглехидрати от листата до плодовете, подобрява качеството на реколтата и добива. В същото време сярата подпомага производството на аминокиселини, протеини, масла и хлорофил. Калиевият тиосулфат е едно ефекасно решение за подпомагане на цялостното развитие на културите, без да се добавя прекомерно количество азот.

  • Спецификация
  • Предимства
Калиев Тиосулфат (KTS)
Състав : Спецификация :
Разтворим калий (K2O) 25%
Общо съдържание на сяра (SO3) 42%
pH 6.8-8.5
Плътност (кг/литър) 1.47
K2O на литър (гр.) 376
SO3 на литър (гр.) 617
ПРЕДИМСТВА ОТ ТОРЕНЕ С КАЛИЕВ ТИОСУЛФАТ (KTS)
  • Калият и сярата, осигурени от KTS, подобряват способността на културите да се справят със стреса на сушата, устойчивостта на болести и използването на азота.
  • Идеално подходящ за осигуряване на тези две хранителни вещества като „бустер“ към програма за плодородие или в случаите, когато е необходимо само малко количество на декар, например в начален стадий на торене.
  • Лесен за употреба и може да бъде смесен с много течни торове N и P, като UAN и амониеви полифосфатни разтвори (10-34-0; 11-37-0).
  • Може да се прилага чрез всички видове напоителни системи.

[recaptcha]